Logo

 

 

Holmsund-Obbola Kabel TV Förening

 

 

 

 

 

 

 

Adress

 


 

Våra Digitalpaket | Viasat | Canal Digital | Digitalboxar/Moduler | Kundloggin

 


HD-BOX Dilog DCT-280HD Ny HD-box för Kabel-TV. DVB-C/ T. Inbyggd kortläsare för Cryptoguard. Möjlighet till inspelning via USB PVR med Timeshift.


Dilog DCT-280HD är en liten och smidig box som stödjer HD. Tillsammans med HD-kanaler ger boxen dig en tv-upplevelse med bästa ljud och bild! Boxen har flera anslutningar, HDMI och scart till din tv samt digitala ljudutgångar till ditt hemmabiosystem. Om du ansluter en extern hårddisk med USB (USB 2.0) till boxen, kan du spela in din favoritserie eller pausa programmet du ser på. Boxen har en mottagare.

1550 KR
Ladda ner:

Produktblad
Bruksanvisning

HD-BOX Dilog DCH-760HD inspelningsbar, dubbla mottagare

760

Ny kabel/IP hybrid box för Cryptoguard. Kompakt format gör boxen lättplacerad.
Kan anslutas till TV via HDMI eller Scart. Användarvänlig meny gör boxen lätthanterad.

2895 KR
Ladda ner:

Produktblad
Bruksanvisning


CA-MODUL SMiT CryptoGuard CryptoCAM CI+

En CA-modul ger dig som har en inbyggd digitalbox för kabel-tv (DVB-C) i tv:n möjlighet att få digital-tv utan att skaffa en extern digitalbox. Detta är en ny CA-Modul med stöd för HDTV.

795 KRVIKTIGT ATT VETA OM CA-MODULER
För att kunna använda en ca-modul behöver du ha en tv med inbyggd digitalbox (DVB-C). Ca-modulen fungerar som korthållare för programkortet som du ska sätta i din inbyggda digitalbox för att få tillgång till dina beställda tv-kanaler.

Viktigt att veta är att vi enbart kan ge begränsad support på installation och användning av en inbyggd digitalbox och ca-modul. För bästa support, funktion och kvalitet rekommenderar vi våra digitalboxar.

 


 

 

 

 

Kundservice

måndag - torsdag
kl 09,00 - 16,00
Därefter telesvar

090-17 90 88
info@hoktv.se

 

 

Sappa