Information

Vi är väldigt glada att kunna berätta att det nu sker en spännande förändring för dig som kund. Holmsund Obbola KTV och AB Sappa fördjupar sitt samarbete. Den 1 oktoberöverlåter HOKTV dina TV- och bredbandsavtal till AB Sappa.Den 11 oktober får du tillgång till ditt nya TV-utbud med bland annat okrypterat digitalt basutbud från Sappa. Du som har bredband hos HOKTV kommer att kopplas över till Sappas bredband den 1 oktober.


Om du har ett tillvalspaket på TV kan innehållet se lite annorlunda ut framöver, eftersom Sappa och HOKTV inte erbjuder riktigt samma paketeringar. Mer information om din nya TV-tjänst får du i början av september. 

Du som har bredband kommer att bli flyttad till samma bredbandshastighet hos Sappa som du tidigare har haft hos HOKTV.

Sappa blir din nya leverantör

Den 1 oktober 2022 överlåts ditt TV-kundavtal med Holmsund-Obbola Kabel-TV Ekonomisk Förening (org. nr 716463–7329) till AB Sappa (org.nr. 556453–6281), Falkenbergsgatan 3, 412 85 Göteborg. Om du dessutom har en bredbandstjänst hos HOKTV överlåts även den till AB Sappa per den 1 oktober 2022. Denna överlåtelse till AB Sappa innebär således att AB Sappa övertar samtliga HOKTVs rättigheter och skyldigheter enligt avtalet/en. 


Dina nya tjänster

Om du har bredband behåller du samma pris och hastighet som tidigare. Du som har tillvalspaket på TV kommer i september få mer information om vad som gäller dig och dina tjänster mer specifikt. Första fakturan från Sappa, som gäller för oktober månad kommer också i september.  

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Du når Sappa på 0774-444 744 och väljer knappval 4 (Gävleborg) eller mejlar oss på [email protected]. Vår kundtjänst har öppet alla dagar om året. Vardagar 8-19 och helger 10-14. 

Om du är nyfiken på att veta mer om oss på Sappa, besök sappa.se eller leta upp oss på sociala medier @sappasomduvill.